Kartanogolf

Millainen kohde on kyseessä?

Kartanogolf on Kotkatharjun ulkoilualueen sydämessä sijaitseva 18-väyläinen golfkenttä, joka tarjoaa ainutlaatuisia golfkokemuksia niin aloittelijoille kuin kokeneillekin pelaajille. Kenttä sijaitsee kauniissa ympäristössä kanavajoen ja Kerisalonsaarentien välissä, tarjoten upeat näkymät ja haastavia pelihetkiä. Alueelta löytyy myös lyöntirange, puttigreenit, lähipelialueet ja minigolfrata.

Saatavuus

Kesäkaudella

Osoite

Golftie 14 B, 79600 Joroinen

Puhelin

010 422 2380

Joroisten Kartanogolf on upea ja useana vuotena ansiokkaasti palkittu 18-reikäinen golfkenttä, joka tarjoaa jännitystä ja vaihtelua kaikentasoisille pelaajille.

Joroisten Kartanogolfin erinomainen sijainti 5-tien varressa mahdollistaa sujuvan saapumisen kentälle. 

18-reikäinen kenttä tarjoaa haastetta kaikentasoisille pelaajille. Arkkitehti Åke Personin suunnittelema, vuonna 1990 valmistunut kenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa Saimaan rantamilla. Viime vuosina kenttää on kehitetty vuosi vuodelta uuden masterplanin mukaisesti kohti yhä pelaajaystävällisempää kokonaisuutta.

Klubirakennuksen läheisyydessä sijaitsevat harjoitusalueet (range, puttigreenit ja lähipelialue), minigolfrata sekä parkkipaikat.


Klubirakennuksen Ravintola Kesäkartanossa on mahdollisuus nauttia virvokkeita, lounasta tai à la carte -annoksia Club Menusta ennen tai jälkeen pelien.

Lisätietoja ja tee-ajanvaraus Kartanogolfin nettisivulta.
 

Tutustu kuviin